Conference League

Δεσύλλας: «Πάει… φουλ για αποτέλεσμα με Τσέλσι ο Παναθηναϊκός - Νοκ άουτ ο Σπόραρ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει το ματς της Πέμπτης, προκειμένου να προχωρήσει στην Ευρώπη, αλλά και πως ο Άντραζ Σπόραρ δεν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος.

Με την λογική ότι δίνει… τελικό πρέπει και θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Τσέλσι, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός πάει σε μια αναμέτρηση που ναι μεν είναι για την Ευρώπη, άρα με μικρότερο άγχος, αλλά θέλει και το αποτέλεσμα. Αν δεν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά θα τρέχει. Δεν λέω ότι θα μπλέξει, αλλά θα έχει μια πίεση, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Οκ, είναι η Τσέλσι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει αποτέλεσμα. Με αυτό το σκεπτικό θα μπει στο ματς. Θα έχει πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Είναι παιχνίδι γιορτή αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να το χτυπήσει και θα το χτυπήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι ο Σπόραρ δεν θα προλάβει το ματς της Πέμπτης, αφήνοντας ανοιχτό το πως θα παίξει το «τριφύλλι», αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μπροστά του άλλες δύο προπονήσεις για να κατασταλάξει.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την χθεσινή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το θέμα του ΟΑΚΑ, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι αυτή έχει διπλό μήνυμα, κυρίως βέβαια με αποδέκτη την Κυβέρνηση.

Ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο των «πράσινων» στον Βοτανικό, με αφορμή μια συνέντευξη του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος προτιμάει να είναι επιφυλακτικός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x